Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #7: Geniet van de laatste week vakantie met Anaïs

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, dat is een uitspraak die helemaal klopt. Het lijkt of de zomervakantie nog maar net begonnen is, maar eigenlijk zijn we al aan onze laatste volledige week toe. Daarom gaan we deze week extra genieten met een zalig feestnummer.

8 weken, zo lang duurt de zomervakantie. Dat lijkt heel lang, maar eigenlijk is dat heel snel voorbij. Je gaat op vakantie, je spreekt af met vrienden… Kortom, je doet alle dingen die je leuk vindt. Maar als je constant bezig bent, gaan die 8 weken ook heel snel voorbij. We zijn ondertussen al eind augustus. Nog anderhalve week en we vliegen terug in de realiteit. Het gewone dagelijkse leventje begint weer.

Omdat we niet zo veel tijd meer hebben, moeten we van deze laatste volle week extra hard genieten. Pak het er nog maar eens goed van, want volgende week is het voorbij. We moeten genieten en dat gaan we zoals altijd doen met goede muziek. Deze week is Anaïs onze zomertip met haar liedje 44. De 21-jarige Anaïs is nog maar twee jaar bezig met singles uitbrengen. Haar eerste succes was het nummer Runaway dat eind vorig jaar uitkwam. En eind juli kwam haar allereerste EP 44 uit waar ook dit nummer op staat.

Anaïs heeft een heel herkenbare stem die ook heel internationaal klinkt. Hoewel Runaway eerder zweverig klinkt, is 44 all about happy vibes en empowerment. Het heeft een super toffe beat die niet meer uit het hoofd te krijgen is. Ik word meteen blij van dit nummer. Het doet me denken aan muziek die in beachbars gedraaid wordt en mij kan je altijd vinden in zo’n leuke beachbar. Het liedje gaat over het teveel bezig zijn met gewicht en het schoonheidsideaal en de onzekerheid die daarbij komt kijken. Niet zo’n happy lyrics, maar ondanks het verhaal erachter, is het echt een liedje waar je blij van wordt omdat het een heel krachtige boodschap met zich mee draagt: je bent prachtig en je moet genieten van het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s