Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #1: afkoelen met de gouden regen van Bosum

We zitten intussen volop in een pittige zomer waar de temperaturen de pan uit swingen. We bakken en braden in een enthousiaste zon en het liefst van al zouden we in een diepvriezer willen gaan schuilen voor de warmte. Aangezien het niet echt aangeraden is om in een diepvriezer te kruipen, heb ik hier een afkoeltip om die warme temperaturen te kunnen doorstaan.

Op internet zijn er ontelbaar veel tips te vinden om de afkoeling op te zoeken. Je kan bijvoorbeeld een fles water voor je ventilator zetten of je huis dweilen vlak voor je gaat slapen.Wat ze niet vertellen, is dat muziek vaak ook al heel wat kan doen om je hoofd te verkoelen.

Deze week koelen we af met gouden regen. Ik heb het niet over de plant, maar over het nummer Golden Rain van de band Bosum. Tom Verbeeck uit Alsemberg (zang, keyboard, gitaar), Bart Samyn uit Huizingen (drums), Elias De Schepper uit Dworp (basgitaar) en Alessio Santoliquido uit Halle (gitaar) zijn de mannen die Bosum leven in bliezen.  Deze band bracht zijn eerste grote single Marvin in 2018 uit.

In datzelfde jaar brachten de mannen van Bosum nog een tweede song uit, genaamd Golden Rain. De rustige muziek, de rustgevende stem van Tom Verbeeck en de zachte harmonieën laten je even de snikhete temperaturen vergeten. Met dit nummer wil de band hun publiek aanmoedigen om meer te praten over hun mentale gezondheid. Niet alleen de hitte, maar ook onze zorgen creëren een oververhit hoofd. Dit nummer koelt je oververhitte hoofd meteen af. Ideaal voor de zomer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s