Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #2: verfrissing met de Gin Tonic van The Lighthouse

De temperaturen swingen de pan uit deze dagen en alles dat voor verfrissing zorgt is welkom. Je zou voor je airco kunnen gaan zitten of in een zwembad gaan hangen, maar er is nog iets veel leuker. Deze zomertip verfrist je in een mum van tijd en is ook nog eens heel lekker.

We horen het al sinds vorige week rommelen op televisie. Er zouden extreme temperaturen van zo’n 40 graden aankomen. Deze week worden we pas echt op de proef gesteld en moeten we dit tropische weer doorstaan. Iedereen heeft zo zijn maniertjes om verkoeling te zoeken en ook dit trucje zal jou zeker helpen om dat verfrissend effect te krijgen. Onthoud één ding: cocktails zijn de oplossing voor alles.

We doen het deze week met een lekkere Gin Tonic. Deze klassieker der klassiekers is zo populair dat er ondertussen zelfs al een ijssmaak van bestaat. De Gin Tonic blijft één van de meest gedronken cocktails en hij klinkt ook nog eens goed in muziek. Dat vond ook de band The Lighthouse. Zij maakten dit jaar in april de song Tonic & Gin. Die song stond op een EP met dezelfde naam waar ook het liedje Fifth Floor op staat.

The Lighthouse maakt muziek die aanvoelt als vrijdagen, dat zeggen ze zelf op hun sociale media. En we kunnen hen daar zeker geen ongelijk in geven. Zeker Tonic & Gin klinkt enorm als een vrijdag. Vrijdagen zijn de meest zalige dagen van de week: het is de laatste werkdag en het weekend staat voor de deur. Je voelt je goed en je voelt je helemaal relaxed. Dat gevoel krijg je ook van Tonic & Gin. De song heeft een heel zomerse vibe. Ik zie mezelf hier perfect naar luisteren in de auto op roadtrip in de vlakke zon, heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s