Categorieën
Klein berichtje

Het nieuwe album van Balthazar is eindelijk daar

Het Belgische repertoire is weer een stukje gegroeid. Sand, het nieuwe album van Balthazar is sinds gisteren uit. Het album schenkt ons 11 liedjes, het ene kennen we al, het andere is een nieuwe ontdekking.

Balthazar heeft ons de laatste dagen meerdere keren goed nieuws gebracht. Eerst een paar singles die uitkwamen zoals Lozers, dan een concert dat gepland staat in november. Nu komen ze af met hun nieuwe album Sand. Onder andere Lozers en You Won’t Come Around kenden we al. De rest is nieuwe kost die we vanaf nu uitvoerig kunnen proeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s