Categorieën
Releases

Haal de zomer maar al boven voor Can’t Break A Broken Heart van OLIVIA

Je hebt zo van die liedjes die je zonder al te veel moeite katapulteren naar de zomer. De nieuwe single van OLIVIA is zo’n liedje. Je waant jezelf al helemaal in een zomerbar met dit nummer.

Van OT naar OLIVIA

De meeste mensen zullen OLIVIA eerder kennen als OT, één van de zangeressen van Regi. Met het nummer Kom Wat Dichterbij dat ze samen bracht met Jake Reese, kende ze een enorm succes. Ze won de ene award na de andere. Maar nu lijkt Olivia haar eigen weg te zijn ingeslagen. Daarbij verandert ze ook haar artiestennaam. We gaan van OT naar OLIVIA.

Je moet meezingen

Met deze eerste single bevestigt ze officieel dat ze haar eigen weg gaat. Voor zover we op dit moment weten komt Regi met de productie van Can’t Break A Broken Heart nergens in het plaatje voor.

De song kan omschreven worden als een soort middel dat je onmiddellijk gelukkig maakt. Het nummer is enorm dansbaar en energiek zonder dat het DJ-achtig wordt. De melodie schreeuwt zomer.

Ook heb je meteen de neiging om mee te zingen door de relatief simpele tekst. Vooral het refrein herhaalt zich elke keer. Dit steekt enorm aan om mee te gaan zingen. Het is gewoon een drang die je niet loslaat. Je moet meezingen.

You can try, but you can’t break a broken heart. You can try, but you can’t break a broken heart. When you fall in love, at least you’re not falling apart.

Can’t Break A Broken Heart, OLIVIA

Haar persoonlijke keuze

Ik zou het nummer een echte zomersingle noemen. Het heeft die energie, melodie en simpele teksten. Met andere woorden, de song voldoet aan alle criteria om een zomersingle te zijn.

Ik ben persoonlijk een enorme fan van de stem van Olivia. Haar stem is zo mooi en fragiel en past volledig bij dit nummer. Ik heb ook veel respect voor haar beslissing om alleen verder te gaan.

Alleen vind ik het jammer dat ze haar artiestennaam heeft veranderd. Ik weet natuurlijk niet welke doelen ze voor ogen heeft. Maar als ze de internationale toer op wil gaan, vind ik OLIVIA te Vlaams klinken. OT gaf iets meer een internationale indruk. Het is natuurlijk haar persoonlijke keuze en die moeten we respecteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s