Categorieën
Aanradertjes

Livestreams on the way…

Als het publiek niet naar de concerten kan komen, komen de concerten naar het publiek. Dat dachten ook de 3 artiesten die deze week een livestream organiseren. De ene via facebook, de ander via een andere weg.

1. Exclusieve preview die je zeker niet mag missen

Zet vrijdag 18 december maar al in je agenda. Om 18u geeft Camille Camille een livestream van 40 minuten met nummers die nog niet zijn uitgebracht en natuurlijk ook haar andere singles: Strawberry Moon en White Skies Waltz. 40 minuten genieten van haar mooie stem, daar zeg je toch geen nee tegen…

Je kan deze livestream volgen op haar Facebookpagina en ook op de pagina van Botanique. Een exclusieve preview die je zeker niet mag missen.

2. Enkel positieve vibes

Als sponsor van Paleis 12, zendt de bank ING een livestream uit en brengt Paleis 12 rechtstreeks naar je luie stoel. Weet wel dat je waarschijnlijk niet stil kan blijven zitten. Eén van de twee artiesten is namelijk de enige echte Loïc Nottet. In Vlaanderen vooral bekend van Eurovision en zijn singles Heartbreaker en Srangers.

De livestream vindt plaats op vrijdag 17 december om 18u en kan je bekijken via ING Replugged. Duidt dus ook dit moment maar aan in je agenda als je zin hebt in enkel positieve vibes en een avondje genieten .

3. De magie die we nodig hebben

Dubbel plezier op 17 december. In Paleis 12 komt namelijk niet alleen Loïc Nottet, ook de magische band Portland draagt z’n steentje bij om ons een leuke avond te bezorgen. Portland is natuurlijk geen onbekende voor de meeste mensen. Op dit moment zijn ze volop bezig met hun nieuwe single Aftermath te promoten. Dit komen ze dus ook doen tijdens deze livestream. Het wordt sowieso een leuke avond met de magie die we nodig hebben op dit moment.

Portland is net zoals Loïc Nottet te bekijken via ING Replugged om 18u. Mis het niet want het zijn de eerste concerten in een héél lange tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s