Categorieën
Releases

Selah Sue transformeert Beats Of Love

Beats of love is een echte klassieker op StuBru. Het nummer werd al vaak gespeeld op moeilijke momenten en nu gebruiken ze het als hét nummer voor De Warmste Week. Selah Sue geeft er haar eigen draai aan.

Warme vrijwilligers

De week van kerstmis is in zicht en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor De Warmste Week. Dit jaar staat het volledig in het teken van elkaar helpen. Geld is dus dit jaar niet van toepassing. Het draait allemaal rond de warme vrijwilligers.

Beats of love

Elk jaar heeft StuBru een nummer dat De Warmste Week vertegenwoordigt. Dit jaar is dat Beats of love, een oude klassieker van Nacht und Nebel. Een Belgische band die vooral in de jaren 80 bekend was.

Na zoveel jaar wordt het lied nog steeds veel gespeeld omdat het een mooie boodschap meedraagt en dit jaar is het dus hét nummer van De Warmste Week.

Speciaal voor de Warmste Week heeft Selah Sue het nummer in een nieuw jasje gestoken. Het is nu moderner, maar het doet nog steeds denken aan Nacht und Nebel. Beats of love met een vleugje Selah Sue.

Ik vind de cover heel goed gelukt. Selah Sue heeft er echt haar eigen ding mee gedaan, maar toch is het niet helemaal typisch haar. Vooral in het eerste deel van het nummer komt ze verassend uit de hoek. Ook al heeft ze er een eigen versie van gemaakt, de originele versie hoor je er toch nog goed doorheen. Dit vind ik heel belangrijk bij een cover.

Cath of the day

Ik vind het super dat een Belgische band gecoverd wordt door een Belgische artieste. Zo laten we nog maar eens zien wat voor goeds België allemaal te bieden heeft.

Voor de mensen die het nummer nog niet gehoord hebben, het is zeker een waardige Catch of the day. Je mag het niet missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s