Categorieën
Aanradertjes

3 tijdbommetjes

Morgen mogen we onze klok weer een uurtje verzetten. Dit betekent natuurlijk langer slapen, YES!! Om ons zo goed mogelijk daarop voor te bereiden, heb ik hier de 3 perfecte tijdbommetjes even op een rijtje gezet.

1. A matter of time

Weten jullie nog? Die mooie tijden waarin er nog elk jaar het songfestival was? De tijden voor corona? Deze tijdbom doet de tijd even vergeten. Dit hoort in het lijstje omdat ik het persoonlijk echt een bangelijk lied vind, maar het is een beetje vergeten sinds het songfestival. Sennek was jammer genoeg niet door naar de finale, maar dat maakt het lied niet minder goed. Je wordt meegezogen in een mysterieuze wereld die mij doet denken aan James Bond. Het begint heel rustig, maar Sennek zingt het op een manier die voor mij al meteen spanning meebrengt. Ga ook zeker even naar de videoclip want die is ook echt supergoed en past helemaal bij de spannende sfeer…

2. Matter of time

Nee, jullie zien niet dubbel, dit is nummer 2. Enkel de titel is hetzelfde, maar toch is deze tijdbom helemaal anders en hoort het ook zeker thuis in het lijstje. Compact Disk Dummies hebben echt een hit gemaakt, vind ik. Matter of time is een perfect liedje om in de auto op te zetten en lekker mee te zingen of om gewoon eens goed op te dansen. Ik hou ook heel erg van de stemmen van Lennert en Janus. Ze kunnen heel mooi in de laagte zijn met een diepe stem, maar in het refrein gaan ze de hoogte in met een supermooie kopstem die helemaal past bij de vrolijke sfeer van dit liedje en het is ook perfect om te vieren dat we langer mogen slapen!

3. Vergeet de tijd

Vergeet de Tiiiiiijd! Deze tijdbom moet je gewoon meebrullen. Met haar ‘klok van een stem’ zingt Camille de pannen van het dak. Ze kan zo mooi zacht zingen, maar die uithalen die ze doet, zijn echt van een andere planeet! Ik wou dat ik ook zo kon zingen… maar goed. Dit lied moet gewoon in dit lijstje. Een supergoed en vrolijk gevoel krijg ik hiervan. Ook laat het me weer hopen dat deze bizarre tijden ooit wel over zullen gaan. Ik vind het ook echt een typische plaat voor Regi. De typische snufjes die in ‘Kom wat dichter bij’ zaten, herken ik ook in ‘Vergeet de tijd’. Naar mijn mening is dit lied gewoon perfect om te vieren dat we de korte nachten even mogen vergeten. En die videoclip… alles klopt!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s