Categorieën
On stage

Coely in Trix voor KBC “No Boomers Allowed” event: wat kan die vrouw niet?

Afgelopen vrijdag mocht ik naar het allereerste “No Boomers Allowed” event van KBC. Het event vond plaats in concertzaal TRIX in Antwerpen en de enige echte Coely kwam optreden. Ik denk dat ik de hele avond met open mond heb gekeken naar deze vrouw, want wat een Powerhouse is ze toch.

Ik wist al dat Coely goed was, want ik had haar al een aantal keren aan het werk gezien met Bazart. Daarnaast konden we haar zangtalent ook al bewonderen tijdens de Masked Singer. De verwachtingen lagen dus hoog, maar toch wist ze alles te overtreffen.

Madd9

Natuurlijk bracht Coely ook iemand mee die het publiek al even in de sfeer moest brengen. Die eer was weggelegd voor de rapper Madd9. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar wauw, die jongen heeft het goed gedaan. Ik ben omvergeblazen door zijn talent: zijn stem, zijn rapping en vooral zijn moves op het podium. Zeker eentje om verder in de gaten te houden.

Na Madd9 was het tijd voor Coely. Ze begon meteen super sterk met False Gods. Ze bracht daarvoor Yann Gaudeuille mee op het podium. Beiden zongen zo goed en brachten zo veel energie mee dat het publiek helemaal uit zijn dak ging. De avond ging verder met een aantal knallers zoals Alive, My Tomorrow, Mayor, Run It Up, Kaos en natuurlijk Don’t Care. Daarvoor bracht ze rapper DVITCH NORRIS mee. Het laatste nummer was Celebrate, een top nummer om mee af te sluiten. Of, we dachten dat dat het laatste nummer was.

Beatboxen

Na Celebrate begon Coely nog een hele beatbox show te geven. Dat gaf het publiek zoveel energie dat iedereen spontaan “We want more!” begon te roepen. Het was zo oorverdovend, dat Coely besliste om Don’t Care nog eens te brengen. Dat maakte de avond helemaal af.

Het was een enorm plezier om Coely bezig te zien. Wat kan deze vrouw show brengen. Ze heeft zo’n grote eigenheid en charisma als ze op het podium staat en ze haalt noten die gewoon buitenaards zijn. Maar ook DVITCH NORRIS en Yann Gaudeuille waren echt fantastisch om naar te kijken. Je zag dat ze haar enorm aan het amuseren was met de twee andere artiesten en dat warmde heel de zaal op. Het was een relatief klein concert in een kleine zaal, maar er was show en ambiance voor een heel Sportpaleis. Dit concert zal mij nog heel lang bijblijven en ik zal geen seconde aarzelen om nog eens een concert van Coely bij te wonen.

Plaats een reactie