Categorieën
Klein berichtje

The Lighthouse geeft de zon extra kracht met nieuwe zomersingle

Na een hele lange winter lijkt de zon eindelijk haar kracht gevonden te hebben. Misschien zit de nieuwe zomersingle van The Lighthouse daar voor iets tussen. Pretty Girls is een song die je al helemaal in de zomerse sferen brengt, meer hebben we niet nodig.

We hebben er vaak al om gevloekt, maar de zon leek de afgelopen weken maar geen zin te hebben om zich te laten zien. Tot vandaag, want eindelijk is ze daar. De temperaturen schieten de hoogte in en we kunnen weer terrasjes gaan doen. Mijn vermoeden is dat de nieuwe zomersingle van The Lighthouse daar mee voor heeft gezorgd.

Afgelopen week vierden de mannen van The Lighthouse nog de verjaardag van bandlid Nick Soquet. Ze kondigden toen ook aan dat er iets nieuws ging komen. Misschien wel een nieuwe single. En ja hoor, Pretty Girls kwam donderdagnacht uit. Dat liedje komt sowieso in mijn zomerse playlist, want hoe catchy is dat nummer. Je kan er niet op blijven stilstaan. Maar misschien nog belangrijker, het katapulteert je naar de zomer en je wordt er meteen vrolijk van.

Nog beter nieuws: Pretty Girls is de eerste single van een nieuwe EP waar de band aan werkt. De band blijft nog een beetje mysterieus over die EP, maar ik kijk er al heel erg naar uit om alles te horen. Als dit het niveau is, denk ik dat die EP echt een pareltje gaat worden vol catchy nummers die aanvoelen als vrijdagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s