Categorieën
Klein berichtje

Een fijne Valentijn met een klein lichtje van Marble Sounds

Vandaag heeft Cupido extra werk, want het feest van de liefde is weer aangebroken. Elk jaar vieren we op 14 februari Valentijn en denken we aan iedereen die we graag zien. Of je nu een relatie hebt of happy single bent, iedereen kan een lichtpuntje van liefde gebruiken in zijn leven.

Op 14 februari vliegen de rozen en de pralines de deur uit bij de winkels. Iedereen wil graag de persoon die hij graag ziet letterlijk extra in de bloemetjes zetten. Maar we mogen niet vergeten dat er net zo veel singles bestaan als dat er koppels zijn. Het maakt niet uit of je nu single bent of een relatie hebt, als je maar gelukkig bent. Ik steek vandaag voor iedereen een lichtje aan met deze luistertip van Marble Sounds.

De band Marble Sounds staat bekend om hun liedjes met melancholische melodieën. De band maakte prachtige songs zoals Time To Sleep, Quiet en mijn absolute favoriet Leave A Light On. Dit liedje staat op het album Dear Me, Look Up dat uitkwam in 2013. Voor mij is deze song één van de mooiste Belgische liefdesliedjes. Het is zo fragiel gezongen en de samenzang is echt prachtig. Je kan de song interpreteren zoals je wil: het kan gericht zijn naar een geliefde, maar het kan ook bestemd zijn voor een vriend of een familielid. In de videoclip zien we een vader die aan het spelen is met zijn zoon. Het zijn simpele beelden, maar dat maakt het nog pakkender.

Behalve Leave A Light On is Marble Sounds echt de moeite waard om eens te beluisteren. Op het laatste nieuwe album Marble Sounds staan ook echt super mooie en krachtige songs die je gehoord moet hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s