Categorieën
Klein berichtje

De Beste Belg van woensdag: Zornik

De week wordt vandaag letterlijk in twee geknipt. Dat wil zeggen dat we al in de helft zijn van deze Week van de Belgische muziek. Vandaag benoem ik opnieuw een artiest tot de Beste Belg van de dag.

We zijn al in de helft van de Week van de Belgische muziek en er is ook een nieuwe maand begonnen. Januari is ontzettend snel gegaan, maar ik heb al heel wat leuke dingen op de planning staan de komende maanden waar ik naar kan uitkijken. Zo ga ik bijvoorbeeld in april naar het concert van Zornik. De band viert hun 20-jarige bestaan en ik wil niets liever dan daar aanwezig zijn. Omdat ik zo enorm veel zin heb in dat concert, benoem ik vandaag Zornik tot de Beste Belg van woensdag.

Het zal niet de eerste keer zijn dat ik Zornik live ga zien. Vorig jaar kon ik hen al bewonderen op het festival Live is Live in Zeebrugge. Ze zongen toen vooral hun grootste hits zoals Scared Of Yourself, Hey Girl en The Enemy. Het was een optreden om niet snel te vergeten, dus ik ben ervan overtuigd dat het concert in april ook helemaal geweldig zal zijn. Proficiat Zornik, jullie zijn de Beste Belg van woensdag.

Één reactie op “De Beste Belg van woensdag: Zornik”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s