Categorieën
Klein berichtje

De Beste Belg(en) van maandag: De Nieuwe Lichting 2023

De radio’s kleuren deze week allemaal zwart, geel en rood voor de Week van de Belgische muziek. Heel de week staat in het teken van de artiesten van bij ons en ook bij Op z’n Belgisch doen we een extra effort om de Belgische muziek te steunen. Daarom benoem ik heel deze week een Beste Belg.

Zowat elke radiozender draait deze week extra veel Belgische muziek en daar gaat mijn hart een stukje sneller van slaan. De Week van de Belgische muziek is en blijft een fantastisch initiatief, want voor artiesten is het deze dagen ontzettend moeilijk om in de spotlights te komen en daar ook te blijven. Daarom zet ik heel deze week artiesten in de bloemetjes en bekroon ik ze tot De Beste Belg.

We beginnen deze maandag al meteen met een uitzondering op de regel: er zijn vandaag drie Beste Belg(en). Zonet werden de winnaars van De Nieuwe Lichting bekend gemaakt, en dat zijn weer straffe rakkers. Isaac Roux, Mayorga en Jack Vamp & The Castle of Creep mogen zich vanaf nu De Nieuwe Lichting 2023 noemen en dat mag gerust bekroond worden. Alledrie hebben iets super eigen, wat hen een mooie aanvulling maakt voor onze mooie Belgische muziekbusiness. De festivals zullen deze drie ongetwijfeld met open armen ontvangen. Dus proficiat Isaac Roux, Mayorga en Jack Vamp & The Castle of Creep, jullie zijn de Beste Belg(en) van maandag.

Check hier de winnende songs van onze Beste Belg(en):

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s