Categorieën
Klein berichtje

A very Haunted Halloween met The Haunted Youth

Vandaag op 31 oktober vallen er letterlijk lijken uit de kast. Het is Halloween, dat betekent massa’s enge films en feestjes met fake bloed. Maar de gevoelige kijkers kunnen misschien beter naar muziek luisteren om in de sfeer te geraken en daar heb ik een heel straffe tip voor.

Ook al is Halloween niet echt je favoriete feest, iedereen verkleed zich wel eens graag in een griezelbeest. Maar sommige mensen zijn niet voor al dat schreeuwen en wegduiken achter kussens. Voor die mensen bestaan er ook nog heel straffe songs die je evengoed in de halloweensfeer brengen, zonder dat je heel de nacht wakker ligt van de schrik. Mijn tip voor jou is The Haunted Youth.

The Haunted Youth is echt niet normaal goed bezig. De band staat hoog in zowat elke hitlijst en hij is zelfs genomineerd voor de Music Moves Europe Awards 2023. Dat is pas straf.  De Music Moves Europe Awards is een prijs van de Europese Unie om de internationale carrières van opkomende Europese artiesten een duwtje in de rug te geven. Op donderdag 19 januari 2023 weten we of The Haunted Youth erin slaagt om net zoals Meskerem Mees de prijs in de wacht te slepen.

Hier in België blijft The Haunted Youth in ieder geval scoren, zeker met hun nieuwste single I Feel Like Shit And I Wanna Die. Een song met een zalige beat waar je meteen rustig van wordt. De muziek is prachtig en de stem van zanger Joachim Liebens is echt een beetje haunted. Heel speciaal, maar zo goed. Daarbij is het super toepasselijk voor Halloween, zeker met de artwork. Een spook voor op de artwork en in de videoclip, dat schreeuwt Halloween.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s