Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #8: Het einde is ook een nieuw begin met Milo Meskens

Dit is hem dan, de laatste zomertip van dit jaar. Deze week stopt de zomervakantie écht, maar dit is ook het begin van een heel mooi nieuw hoofdstuk: een nieuw seizoen vol kansen en zalige momenten. We vieren deze week dit nieuwe begin met een bijpassende song van Milo Meskens.

Toen ik nog naar de middelbare school ging, was ik altijd heel zenuwachtig. Dat ligt natuurlijk al een tijdje achter me, maar september is niet enkel een nieuw begin voor onze schoolgaande jeugd. Het dagelijkse leven start opnieuw vanaf deze week: mensen gaan terug fulltime werken, er starten nieuwe seizoenen van sportclubs, de dagelijkse programmatie is terug op tv en de herfst maakt stilaan zijn intrede.

Natuurlijk zal je in het begin even vloeken want de plezantste tijd van het jaar zit erop. Maar je kan het ook zo zien: dit nieuwe begin brengt nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe momenten met je vrienden en familie. Milo Meskens heeft een liedje dat echt heel goed past bij deze week: New Beginning.

Milo Meskens is ondertussen een vaste waarde voor onze Belgische muziek. Hij heeft al een aantal hele mooie singles op zijn naam staan, maar New Beginning blijft een echte klassieker. Dit is de tweede single die Milo Meskens uitbracht. Het is een song waar je meteen vrolijk van wordt als je de eerste noten hoort. Er zit een heel speelse beat in en de gitaar is lekker luchtig, wat het nog extra opgewekt maakt. Ik vind New Beginning echt super fijn om een nieuw hoofdstuk mee in te zetten en dat gaan we nu dan ook gewoon doen.

Dit was de laatste zomertip van deze zomervakantie. Dikke merci aan iedereen om mee met mij de zomer te vieren. De zomertips zijn nu afgelopen, maar de rest van de rubrieken gaan gewoon door. Er staan nog heel veel leuke dingen te gebeuren, dus blijf zeker nog hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s