Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #5: omarm de warmte met een zalige summer jam

De temperaturen vliegen deze week terug de hoogte in. Met de thermometer op 34 graden hebben we opnieuw een hittegolf te pakken. Deze zomertip gaat niet over afkoelen, maar we gaan er het beste van maken met een zwoel feestje.

We zitten ondertussen bijna aan de eerste officiële hittegolf deze zomer. De zon speelt een duidelijke hoofdrol deze maanden en ze zal die rol nog even aanhouden. We kunnen dan enorm vloeken op die warme zonnestralen, maar wat we ook kunnen doen, is het beste ervan maken. Warm weer is ideaal voor toffe beachparty’s, lange strandwandelingen en een zalige duik in het zwembad.

Deze week gaan we niet zoeken naar afkoeling, maar we maken het nog een beetje heter. Want geef toe, we kijken in de winter allemaal uit naar zo’n hete, zalige zomer. Voor mij is er één zomersong die elk feestje nog 10x beter maakt. Het staat elk jaar in de Bravo België lijst van MNM en iedereen kent het vanbinnen en vanbuiten. We maken het heet met Summer Jam van The Underdog Project.

The Underdog Project is de groep van Vic Krishna (zang), Craig Smart (zang), AJ Duncan (keyboard) en DJ F.R.A.N.K. (dj). Deze vier zijn vooral bekend van Summer Jam dat in 2003 lange tijd op nummer 1 stond in zowel Nederland als Vlaanderen. Het is sexy, het is zwoel, het schreeuwt zomer en het is perfect voor een beachparty. Meer moet dat niet zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s