Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #4: alles laten hangen met de vibes van Gr€Y

De maand juli heeft de deur achter zich dichtgetrokken en de maand augustus heeft de deur opengezet. Deze maand is speciaal in het leven geroepen om te relaxen zonder zorgen. Deze zomertip geeft je de ideale vibes om alles eens lekker te laten hangen.

Het is nog steeds vakantie en de meeste mensen zoeken op dit moment andere oorden op om te genieten van de warmte. Gezellig naar het zuiden om daar volledig tot rust te komen, ik denk dat niemand daar ‘nee’ tegen zegt. Het is net zoals je op Luilekkerland zit: je doet heel de dag niets. Dat zijn de vakanties waar iedereen al van in januari naar uit kijkt. Wat heb je nodig voor de ultieme ontspanning: een strandstoel, een goed boek en vooral chille muziek.

We doen het deze week met chille vibes, want je kan niet ontspannen als je je niet relaxed voelt. Er is niets zo zalig als op een strandstoel liggen terwijl je naar zomerse muziek luistert. De artiest die voor deze exotische muziek zorgt, is Gr€y. Deze rapper, zanger en producer heet in het dagelijks leven Will Michiels en laat zich sinds 2017 horen aan het publiek.

In 2017 kwam het eerste album van Gr€y uit genaamd REBELATION. Op dit album laat hij voor het eerst zijn mooie stem op de wereld los. Zijn muzikaliteit is echt groot, dat merk je zeker door de rap. Het tempo zit perfect en het klinkt allemaal heel vlot en smooth. Ondertussen heeft hij nog twee albums uitgebracht: For What it’s Worth It en OVERCOME. En sinds begin juni heeft hij een nieuwe single die Ebele heet. Deze song heeft echte chill-vibes. Ebele is een Afrikaanse naam voor meisjes en betekent ‘vriendelijkheid’. Ik zie mezelf deze song zeker beluisteren als ik in een strandstoel lig. Relaxatie verzekerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s