Categorieën
Klein berichtje

Zomertip #3: Zeg zoals MATTN ‘nee’ tegen een summerbody

Na bijna te smelten door de hitte, kunnen we deze week genieten van ideale zomertemperaturen. Het wordt heerlijk weer om af te zakken naar het zeetje en daar te genieten van de zon, maar sommige mensen vinden het eng om in een bikini op het strand te liggen. Deze zomertip helpt jou over die schrik heen en laat je zonder zorgen genieten van een zalige dag op het strand.

Op sociale media zijn de tips voor dé ideale summerbody niet meer weg te slaan. Mensen zijn maanden bezig om die strakke buik te krijgen zodat ze in een bikini kunnen shinen op het strand. Als het hen niet lukt om die summerbody te krijgen, voelen ze zich slecht en kiezen ze toch maar voor de veilige optie: het sportieve badpak. Maar mensen vergeten dat elk lichaam anders gebouwd is en dat alles perfect is op zijn eigen manier.

Daarom doen we het deze week met bodypositivity. Vooral in de zomer is het super belangrijk dat we extra letten op hoe we ons lichaam behandelen. Gelukkig wordt er de laatste jaren veel meer aandacht geschonken aan hoe we ons voelen in ons lichaam en dat elk lichaam perfect is op zijn eigen manier. Dus eet gerust dat lekkere ijsje, want wat je vooral moet doen in de zomer is genieten van het leven. Dat vindt ook Anouk Matton, die begin juli met een nieuwe zomersong uitbracht: Summerbody.

Summerbody is een echt zomersingle die voor de nodige portie zelfvertrouwen zal zorgen. Het liedje past perfect in elke zomerse playlist en zal jouw dag aan de zee nog beter maken. Nu nog een zonnebril en een bikini en je bent klaar voor het strand. Net als Dimitri Vegas & Like Mike maakt DJ MATTN het liefst dancemusic, maar er mag wel een uniek detail in verwerkt zitten. In dit geval zit er een heel inspirerende boodschap in verwerkt: eet wat je wil, doe wat je wil en f*uck that summerbody. Wat me nog het meeste verrast, is dat je Anouk haar eigen stem hoort op de single. We konden haar al een keer horen zingen tijdens het programma The Best Of. Maar nu bewijst ze nogmaals dat ze een hele mooie stem heeft door deze zalige single op ons los te laten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s