Categorieën
Klein berichtje

Volgorde Eurovision finale zaterdag 14 mei is bekend

Are we gonna miss the final, noooo. Donderdag 12 mei stootte België met Jérémie Makiese als eerste land door naar de grote finale van zaterdag 14 mei. Winst of niet, het zal sowieso een zotte avond worden.

Beide halve finales zitten erop en de 20 landen die samen strijden met de big five zijn bekend. Ook België zal meestrijden om de beker van Eurovision voor een tweede keer in handen te krijgen. Het was een verrassing van formaat toen de presentatoren België als eerste afriepen. We waren dat niet gewend, omdat we normaal gezien altijd in spanning moeten wachten tot het laatste land wordt afgeroepen. Zelfs Peter Van de Veire wist even niet wat zeggen en was in alle staten.

De volgorde voor de finale van zaterdag is ondertussen bekend. België zal als zestiende land aan de beurt komen, wat een goede positie is. Als eerste word je snel vergeten en als laatste is iedereen het hele circus beu. Daarom is ergens in het midden de perfecte positie. We moeten duimen voor Jérémie Makiese en hopen op het beste. Maar of we nu winnen of niet, het zal zeker een zalige avond worden.

Één reactie op “Volgorde Eurovision finale zaterdag 14 mei is bekend”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s