Categorieën
Releases

Majé pleziert ons met tweede single Only You

Ze haalt dan wel geen MIA dit jaar, maar deze zangeres is zeer goed op weg om de harten van alle mensen te veroveren. Majé heeft sinds kort haar tweede single Only You gelost. Een liedje dat deze mooie lentedagen nog beter maakt.

Een mooie toekomst

Het lijkt wel gisteren dat ik naar Lady Blaxx Invites ging kijken en getuige mocht zijn van geweldige optredens. Het is een avond die ik niet snel zal vergeten en dat is mede door Elvira Lawson oftewel Majé. Deze 24-jarige zangeres komt uit het West-Vlaamse Roeselaere maar draagt trots de Togolese roots van haar ouders met zich mee. Dat Togolese kantje kan je al afleiden van haar artiestennaam Majé, die verwijst naar haar derde naam Madjé wat staat voor sierlijkheid.

Na een zoektocht naar welke stemkleur en genre er het beste bij de zangeres paste, begon ze op jonge leeftijd met liedjes schrijven. Zo is artieste Majé ontstaan. De carrière is nog pril, maar toch staat Elvira nog een mooie toekomst te wachten. Ze ging niet zo lang geleden op minitournee waarmee ze ook op Zomerfabriek kwam optreden tijdens Lady Blaxx Invites en nu heeft ze al twee singles op haar naam staan.

“Niet gisteren, niet morgen, maar nu”

Op 22 april was het eindelijk zover, de tweede single van Majé kwam officieel uit. “Het is een symbolische datum”, legt de zangeres uit. Dat weekend vierde de zangeres namelijk ook de eerste verjaardag van haar allereerste single Loud&Proud. Een dubbele reden om feest te vieren dus. De single Only You draagt voor Majé een mooie en bijzondere boodschap met zich mee. “Only You gaat over de groeiende liefde voor jezelf in jezelf, de goede energie die zich wil vermenigvuldigen en verspreiden naar de mensen om je heen, zodat je meer liefde, goedheid en positiviteit aantrekt. Dat is wat ik de mensen wil laten voelen; dat ze zich geliefd voelen, niet alleen door anderen, maar door zichzelf. De kracht van positieve energieën. Wat ze kunnen doen met je stemming en je zelfbeeld. Jij bent liefde. Deel, verspreid en geef die liefde vorm”, laat de zangeres weten.

De single geeft een echte feelgood vibe. Het brengt tot rust en doet je genieten van begin tot einde. De Tongolese invloed in de song maakt het eigen en origineel. Majé wou graag een eigen sound en die heeft ze zeker gecreëerd. Het is ook fijn om te weten dat de zangeres met deze single heel dicht bij zichzelf blijft. “Vroeger stortte ik me op alles, haalde herinneringen op aan het verleden en vreesde voor de toekomst. Vandaag geniet ik van de reis, het proces, de groeiende liefde voor mezelf. Niet gisteren, niet morgen, maar nu”, vertelt Majé.

Ook in de videoclip komt die mooie boodschap duidelijk terug. Je ziet Majé ten volle genieten, ze straalt van trots en ze viert dat ze de zelfliefde heeft gevonden waar ze naar zocht. Dat is ook wat ze met deze song wil duidelijk maken. “Door mijn liefde voor muziek te accepteren en omarmen, leerde ik ook mezelf te accepteren en omarmen met al mijn sterktes en zwaktes, waardoor ik er nu altijd naar streef de beste versie van mezelf te zijn. Met Only You vier ik als het ware de echte start van mijn reis als artieste.”

Deze artieste is nog lang niet klaar met zingen

Dit is echt het soort muziek waar ik meteen gelukkig van wordt. De gemoedelijke sfeer, de trots die het nummer uitstraalt en dan de prachtige stem van Elvira… alles aan dit nummer is top. Het is zo mooi om een artieste te zien openbloeien en te zien genieten van alles wat ze doet. Ze straalt in de videoclip en ik ben er zeker van dat ze ook zal stralen op het podium wanneer ze dit nummer brengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik getuige mag zijn van de start van haar hele mooie carrière.

Met deze single teast Majé ook wat er ons nog te wachten staat. “Nieuwe nummers zijn op komst, dus zet jullie schrap!”, laat de zangeres nog weten. Ik ben alvast heel benieuwd naar hoe Elvira ons volgende keer weer zal verrassen. Maar één ding is zeker: we moeten haar in het oog houden want deze artieste is nog lang niet klaar met zingen. Misschien zal ze volgend jaar wel genomineerd worden voor de MIA’s, wie weet? Als ze zo verder doet, zal dat geen probleem zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s