Categorieën
Klein berichtje

De vlam der motivatie weer aanwakkeren met Archie X

Examens zijn echte parasieten als het op energie aankomt. Ze slurpen al onze energie weg zodat we moeten overleven op koffie en slaap. Voor alle studenten die het even beu zijn als ik, is hier een opkikker die je energielevel terug aanvult om de examens te knallen.

Sinds de kerstvakantie zijn (de meeste) studenten druk bezig met alle leerstof in hun hoofd te duwen. Na 4 weken non-stop studeren kan je het gevoel hebben dat je stilaan je limiet hebt bereikt. De stress stapelt zich op en een mental breakdown is niet ver weg. Wat doe je dan? Een tip die ik je mee kan geven, is om eens een keer een goede plaat op te zetten. De ideale song om te draaien als je de vlam der motivatie weer wil aanwakkeren, is Fight Me van het duo Archie X.

Ik ben echt weggeblazen door deze song. Het klinkt zo goed en interessant. Er zit voldoende variatie in dat het publiek vasthoudt en telkens opnieuw verrast door een nieuwe beat, een ander tempo, noem maar op. Als ik mijn motivatie wil terugvinden, moet ik naar een krachtig nummer luisteren dat mij de vechtlust terug geeft. Die beschrijving voldoet perfect aan Fight Me. Dus gaat het even niet, luister dan naar dit nummer en je zal je meteen beter voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s