Categorieën
Klein berichtje

Camille Camille doet onze dierbare sterren herleven in ons hart

Alle sterren die aan de hemel staan, worden deze dagen herdacht. We leggen bloemen aan het graf, we steken een kaarsje aan en we denken terug aan alle mooie momenten. Zangeres Camille Camille heeft een liedje dat de tijd heel even doet stilstaan en dat perfect past bij deze dagen.

Camille Camille is de laatste maanden echt super goed bezig. Ze wordt steeds meer opgepikt en haar muziek doet jong en oud met de mond vol tanden staan. In september bracht ze haar debuutalbum Could You Lend Me Your Eyes uit en op dat album staat één van de mooiste liedjes die ik ooit al gehoord heb: Flying Leaves.

Flying Leaves is zo fragiel dat het je van begin tot einde bij de keel grijpt. Met slechts een gitaar en een stem weet Camille Camille onze aandacht te pakken en die niet meer los te laten. De emotie in haar stem is prachtig en bezorgt je elke keer opnieuw kippenvel. Dit liedje kan leed verzachten en kan mooie herinneringen losmaken. Ik kon het niet droog houden toen ik dit nummer voor de allereerste keer hoorde. Ik ben echt enorme fan van Camille Camille en ik wou dit delen omdat ik vind dat het meer aandacht verdient, maar ook omdat ik de mensen die het moeilijk hebben, een hart onder de riem wil steken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s