Categorieën
Mijn mood

1 jaar Op z’n Belgisch: van schoolopdracht tot een passie

Exact één jaar geleden blies ik voor het eerst leven in deze blog. Met een bang hartje plaatste ik de allereerste post online met de gedachte dat enkel mijn ouders de blog zouden lezen. Nu, één jaar later zitten we aan 90 posts en een publiek waarvan ik nooit had durven dromen.

Ik wil met deze post graag iedereen bedanken die de blog leest en die mee helpt om iedereen meer op z’n Belgisch te maken. Ik had nooit gedacht dat mijn blog zou staan waar hij vandaag staat. Ik heb al super mooie dingen mogen doen dankzij Op z’n Belgisch en ik heb mensen leren kennen die een speciaal plekje in mijn hart hebben veroverd. Ik ben zo vereerd om al die lieve reacties te mogen ontvangen en dat mensen de moeite willen doen om Op z’n Belgisch meer in de kijker te zetten. Dikke, dikke merci daarvoor.

Eén ding staat vast: ik ben nog lang niet uitgeschreven. Ik ga door, want er zijn nog zo veel bands en artiesten die nog niet genoeg in de spotlights staan. Ik ben aan dit project begonnen als schoolopdracht, maar nu zie ik het als een passie. Mijn passie voor Belgische muziek is zo veel groter geworden en ik hoop dat ik die passie met iedereen kan delen. Ook krijg ik elke keer een kick als ik nieuwe artiesten ontdek die me inspireren om een post te schrijven. Het is echt een hobby die ik met heel veel liefde en passie doe.

Samen gaan we nu voor een nieuw jaar en maken we België en omstreken nog meer op z’n Belgisch. Merci à tous!

3 reacties op “1 jaar Op z’n Belgisch: van schoolopdracht tot een passie”

Merci à vous zou’k zo zeggen! Je laat hier ineens ook een mooi stukje afdruk achter qua writing skills als portfolio, maar zoals je zegt, veel maar dan dat. En ook ik heb nieuwe zaken ontdekt door deze blog.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s