Categorieën
Nieuwtjes

Belgische artiesten op groot bevrijdingsfeest voor de zorg

De zorg heeft stenen verzet om ons land te helpen met het coronavirus en verdienen daar een beloning voor. De Vlaamse regering werkt samen met de Antwerpse ziekenhuizen aan een speciale editie van Night Of The Proms voor alle medewerkers van de zorg. Grote Belgische artiesten maken hun entree op dit speciale evenement.

Dankeditie voor de zorg

Het weekend van 19 november staat het Sportpaleis in Antwerpen volledig in het teken van solidariteit en verbondenheid. De zorgsector heeft ons bijna twee jaar lang geholpen met de strijd tegen Corona en dat verdient een beloning. Die beloning krijgen ze van de Vlaamse regering en de Antwerpse ziekenhuizen. Night Of The Proms wordt dit jaar ‘Dankeditie voor de zorg’. Alle medewerkers van de zorg mogen doormiddel van crowdfunding en sponsoring naar het grote feest. Ze betalen acht euro, maar dit krijgen ze terug doormiddel van drankbonnen.

Dit feest zal sowieso geweldig worden, maar er is nog iets dat alles nog beter maakt: de artiesten. De meeste artiesten zijn van Belgische origine. Onder andere Axelle Red, Sandra Kim en Stan Van Samang zullen te bewonderen zijn op het evenement. Alle artiesten worden bijgestaan door een koor en een orkest. Daarnaast komt ook John Miles, die bijna elke editie aanwezig is.

Twee vliegen in één klap

Ik vind het geweldig voor de mensen van de zorgsector dat ze erkent worden voor alles wat ze voor België hebben gedaan. Ze verdienen dit feest en ik hoop dat ze ervan zullen genieten. Belangrijk om te vermelden is ook dat letterlijk elke medewerker van de zorg is uitgenodigd, ook de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum. Al speelde je een figurantenrol in de zorg, dan nog ben je meer dan welkom. Ook ben ik enorm blij dat de line-up vooral bestaat uit Belgische artiesten. Ook zij hebben het enorm zwaar gehad tijdens de lockdown en kunnen een extra optreden meer dan ooit gebruiken. Twee vliegen in één klap

Ook is er een kleine gift die iedereen zelf kan geven. Het grote publiek kan zelf zijn steentje bijdragen door een donatie te doen. Hier kan je klikken om een bijdrage te leveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s