Categorieën
Klein berichtje

Een nieuw hoofdstuk voor Luka Cruysberghs met knallende eerste single

Na regen komt zonneschijn, dat heeft Luka Cruysberghs wel bewezen. Na hooverphonic gaat ze haar eigen weg met eigen, nieuwe muziek. Not Too Late is de eerste single die we te horen krijgen, en hopelijk volgen er nog veel meer in de toekomst.

Er is al heel veel gezegd en geschreven over de nieuwe weg die Luka Cruysberghs vandaag inslaat. Vooral de breuk met Hooverphonic heeft uitgebreid in alle kranten gestaan en ook in het programma Vlaanderen Herleeft komt die gebeurtenis aan bod. Vaak wordt het accent gelegd op het negatieve van die periode, terwijl er ook iets heel moois over te zeggen is. Door deze gebeurtenis heeft Cruysberghs haar eigen sound ontdekt die ze nu volop aan het ontwikkelen is. Het is juist heel knap dat de zangeres na deze tegenslag zo snel terug de micro vastneemt, dat mag ook wel eens gezegd worden.

De single Not Too Late past zo goed bij haar stem. Het is jong, fris, catchy, internationaal en misschien zelfs beter voor haar dan de stijl van Hooverphonic. Nu heeft Cruysberghs ruimte om te experimenteren en moet ze zich niet meer vasthouden aan de vaste stijl van de band. Haar jeugdigheid die ze lang moest verstoppen in Hooverphonic mag nu eindelijk gezien worden. Het liedje zal waarschijnlijk bij vele mensen al een keer voorbij gekomen zijn door bijvoorbeeld de radio, maar toch wou ik nog even mijn enthousiasme delen en benadrukken wat nog niet veel gezegd is. Dit is niet de ex-zangeres van Hooverphonic, dit is de enige echte Luka Cruysberghs en ze zal nog heel veel bereiken met haar muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s