Categorieën
Klein berichtje

Ons gouden team Belgium verdient een dikke proficiat

De Olympische Spelen in Tokio brachten vele emoties te weeg: trotsheid, blijheid, euforie en soms ook eens verdriet. Iedereen keek toe hoe ons team Belgium fantastisch presteerde tijdens de afgelopen twee weken. In totaal zijn er zeven medailles gewonnen, maar ook alle anderen sporters verdienen een luid applaus.

Drie gouden, één zilveren en drie bronzen medailles, dat is het resultaat van een prachtige Olympische Spelen. Maar er zijn ook veel vierde en vijfde plaatsen op naam van een Belgische sporter, en ook dat mag gevierd worden. Ik ben nu al ontzettend benieuwd hoe ons team Belgium het ervan af zal brengen binnen drie jaar op de volgende editie in Parijs.

Maar nu wil ik eersts mijn trots uitspreken over de Spelen van dit jaar. Wat ben ik toch fier om een Belg te mogen zijn. Iedereen heeft het fantastisch gedaan en ik wil ons team dan ook graag een beloning geven. Ik beloon onze sporters met een plaat: Gold van Gabriel Rios. Alle prestaties zijn voor mij goud waard en dat wil ik met dit prachtige nummer voor iedereen duidelijk maken. Geniet van de song!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s