Categorieën
Klein berichtje

Twee winnaars die het nog ver gaan schoppen

Het jaar 2019 was een goed jaar voor The Voice van Vlaanderen en The Voice Belgique. Beide schoven een winnaar naar voren die veel indruk maakt. Twee jaar later slaan ze de handen in elkaar en creëren ze een topsong die door merg en been gaat.

Het nummer Without You is al even uit, maar ik kan het niet laten om hier iets over te schrijven. Dit is echt een gouden song die veel meer lof verdient dan hij nu krijgt. Het nummer wordt gebracht door Ibe, die The Voice van Vlaanderen won in 2019 en Charles, die The Voice Belgique won in datzelfde jaar. Zij zijn één van de weinige winnaars die je nog hoort na de winst. Twee waardige winnaars, dat is zeker.

Het liedje Without You kwam gisteren weer eens toevallig voorbij op Spotify en elke keer sta ik versteld van de kwaliteit. Beide artiesten klinken zo goed, zeker samen maken ze magie. Het donkere van de muziek past super goed bij zowel Ibe als Charles en laat hun stemgeluid er echt goed uitkomen. Veel mensen hebben deze song waarschijnlijk al gehoord, aangezien hij al een dikke maand geleden gereleased werd, ook hebben ze Without You gebracht tijdens de tweede liveshow van The Voice Van Vlaanderen 2021. Toch wou ik even laten weten hoe goed ik dit nummer vind. Het is één van mijn favorieten van het moment en dat zal moeilijk te overstijgen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s