Categorieën
Releases

Ola laat met zijn tweede single zien dat hij zijn passie gevonden heeft

Muziek is in eerste instantie bedoeld om zowel het publiek als de artiest zelf blij te maken. Ola heeft vorige week zijn nieuwste single Tell Me Less gelost. Hij heeft duidelijk lol en wil dit delen met de wereld.

Een subtiel donker kantje

Na zijn debuutsingle Long Night wil Olamide Polet nog eens scoren met een catchy pop song. De Brusselaar is slechts 21 jaar oud en heeft Nigeriaanse roots. Hij lijkt nog niet zo lang bezig te zijn, aangezien de debuutsingle begin dit jaar is uitgebracht. Wel kan je zeker al zeggen dat hij talent heeft om het te maken in de Belgische muziekbusiness. Naast muziek heeft de artiest nog een liefde voor de sport, met in het bijzonder basketbal. Op jonge leeftijd ging hij zelfs naar Los Angeles om zich aan te sluiten bij een universiteitsteam. (bron: De krant van West-Vlaanderen)

Met Long Night scoorde Ola meteen heel goed. Het werd goed ontvangen door onder andere de luisteraars van Spotify. Dat is niet echt een verassing, de song is lekker catchy en het subtiele donker kantje maakt het liedje helemaal af.

Meer gesofisticeerd dan Long Night

Nu heeft Ola officieel twee singles op zijn naam staan, met als tweede liedje Tell me less. In deze song komt het talent van de 21 jarige nog maar eens naar boven. Vooral zijn stem is één en al plezier voor de oren. Je merkt dat Olamide Polet goed weet hoe hij zijn stem moet gebruiken. De stemkleur is vooral in de hoogte heel speciaal, maar ook in de laagte kan hij indruk maken.Vooral het kleine kraakje in zijn stem maakt de sfeer een beetje rauw, wat een goede afwisseling is met de eerder fragiele kopstem. Net zoals Long Night is het nummer catchy en heeft het een subtiel donker kantje.

De productie van deze song is erg goed en klinkt heel professioneel. Je zou niet zeggen dat Ola nog maar sinds kort bezig is. Het lijkt ook dat er meer effectjes zijn toegevoegd bij Tell me less. De song klinkt daardoor meer gesofisticeerd dan Long Night.

Het is zeer amusant om een artiest lol te zien hebben.

Toen ik las dat deze artiest nog niet lang bezig is met muziek, kon ik dat amper geloven. Het is duidelijk dat er veel talent aanwezig is bij deze Brusselaar. Je kan hem ook al typeren met een bepaalde stijl en dat is echt een pluspunt qua herkenning. Ook de stem van Ola vind ik echt top. De rauwheid, maar ook de mooie kopstem kunnen mij zeker bekoren.

Niet alleen de stem, maar ook de productie en al het werk achter de song verdienen een pluim. Vooral de videoclip vind ik heel leuk om naar te kijken. We worden een beetje meegetrokken in het leven van Ola en we zien hoe hij zijn liedje laat horen aan onbekende mensen. Het is simpel, maar het is ook zeer amusant om een artiest lol te zien hebben. Ik ben helemaal fan en ik hoop dat ik hem binnenkort eens mag horen op de radio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s