Categorieën
Klein berichtje

Redenen om uit je kot te komen in de zomer

We kunnen het amper geloven, maar binnenkort mogen we weer met een frisse pint op een festival gaan staan. Duizenden mensen bij elkaar, hoe lang is dat geleden? Voor de mensen die nog geen plannen hebben deze zomer, zijn hier twee tips om je zomer meer op z’n Belgisch te maken.

Portland in het Rivierenhof

Dit is een tip voor de iets rustigere muziekliefhebbers. Op 18 augustus komt Portland naar het OLT Rivierenhof om ons te plezieren met hun prachtige muziek. De tickets kosten 20,5 euro, maar de -26 jarigen hebben meer geluk. Hun tickets zijn namelijk 17,5 euro. Allen daarheen, zou ik zeggen.

Werchter Parklife

Het wordt geen Rock Werchter zoals we gewoon zijn, maar dat geeft ons geen reden om triest te zijn. De organisatie komt namelijk met een alternatief dat als muziek in de oren klinkt voor de Belgische muziekliefhebber. Deze zomer staat van 1 tot en met 4 juli in het teken van Werchter Parklife. Vier avonden kunnen we genieten van een paar Belgische pareltjes, o.a Goose, Arsenal en Equal Idiots zijn erbij. Dat wordt genieten dus, voor jou en je bubbel.

Misschien nog een paar?

Dit zijn maar twee tips, er zijn er waarschijnlijk nog veel meer. Maar de tijden zijn nog te onzeker om hier met zekerheid over te schrijven. Vele festivals wachten af tot ze groen licht krijgen van de regering of geven hun line-up nog niet prijs. We moeten dus afwachten tot we meer nieuws krijgen. Maar we moeten ook de hoop vasthouden en erin blijven geloven dat deze zomer beter wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s