Categorieën
Nieuwtjes

2 april is de dag van mijn Platenfestival

We zullen nog niet meteen naar een festival kunnen, maar niet getreurd. Verschillende artiesten laten hun album los op de wereld op 2 april. Daarom benoem ik 2 april tot de dag van het Platenfestival.

We hebben dringend nog eens een feestje nodig

Een hevige regenbui aan platen, dat is de voorspelling voor 2 april. Op deze mooie lentedag zullen 4 artiesten de dag nog mooier maken door hun nieuwe album op ons af te sturen. Een dag vol muziek, wat wil een mens nog meer?

De festivals zijn op dit moment “een ver van ons bed show”. Ten vroegste eind augustus zal het licht voor de festivals weer op groen springen, maar dat is nog heel onzeker. Bij veel mensen is de knaldrang op dit moment zo hoog dat hun emmer bijna overloopt. We snakken naar plezier en nog eens goed losgaan op de wildste beats. We hebben dringend nog eens een feestje nodig.

De drank zal je zelf moeten voorzien

Dat feestje komt er. Op 2 april is het mijn (on)officiële Platenfestival. Een dag vol nieuwe muziek die je kan luisteren waar en wanneer je wil, dus zeker ook veilig thuis in je bubbel. Inkom en muziek zijn natuurlijk volledig gratis, maar de drank zal je zelf moeten voorzien.

De artiesten die op mijn festival te horen zullen zijn, zijn allemaal echte kanjers. Allemaal verdienen ze een plekje op de Main Stage van mijn Platenfestival. Tourist LeMC doet zijn entree met zijn 5e album Niemandsland.

En dat is nog maar het begin. Er wachten ons ook drie debuutalbums die de Stage gaan veroveren. Allereerst toont Emma Bale wat ze in haar mars heeft met Retrospect. Ook Charles gaat het beste van zichzelf geven met Falling While Rising en Yves Paquet zal alle harten veroveren met Every Now And Then. Ik ben ongelooflijk benieuwd hoe dit alles zal klinken.

Voor ik verwarrende berichtjes krijg: dit festival zal je zelf thuis (in je bubbel) moeten maken. Safety first is nog steeds hoogste prioriteit. Je kan dit festival zo leuk maken als je zelf wil, het belangrijkste is dat we kunnen genieten van nieuwe muziek.

Affiche voor het Platenfestival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s