Categorieën
Releases

Yves Paquet tovert een lach op ons gezicht met Cycles

Een feel-good song is een middeltje om elke dag te starten met een lach. Die lach zal zeker tevoorschijn komen door de nieuwe single Cycles van Yves Paquet. Een aanstekelijke stem en een melodie op piano die zich zal innestelen in je brein.

Een nieuw begin

Voor De Nieuwe Lichting 2018 werd hij beschreven als iemand die erg aanstekelijke popsongs maakt. Ondanks de wedstrijd niet te winnen heeft Yves Paquet al veel bereikt. Hij heeft samen met The Subs het nummer UFO gebracht en daarbuiten amuseert hij zich te pletter met het maken van eigen muziek. Hij heeft ons al getrakteerd op singles zoals Flow en 25-28. Nu is hij er weer met een nieuwe single: Cycles.

Op Instagram en Twitter kondigt Yves Paquet trots dit pareltje aan. “Het is één van mijn favoriete liedjes van mezelf. Het symboliseert een nieuw begin voor mij”

Niet achteruit kijken is de boodschap

Het begint meteen uptempo met een piano. Die piano blijft aanwezig het hele nummer door. Dit maakt het nummer erg aangenaam en speels.

De stem van Yves Paquet is heel erg typisch. Je zou hem zo herkennen op de radio. Die stem past perfect bij de piano en bij de happy melodie die het nummer in zich heeft. Je wordt gewoon meteen vrolijk van deze feel-good song.

Het nummer zegt ons dat we vooruit moeten. Om ons over moeilijke zaken te zetten, is het nodig om verder te gaan met je leven. Niet achteruit kijken is de boodschap.

Our love moves in cycles.

Cycles, Yves Paquet

Een feestje met leuke feel-good songs

Ik hou van de stijl van Yves Paquet. Als je het mij vraagt, zijn er te weinig songs met dit soort energie. De song is gewoon leuk, je moet er niet bij nadenken en je wordt er super vrolijk van. De beschrijving die Paquet kreeg bij De Nieuwe Lichting 2018 is duidelijk niet gelogen. Aanstekelijke popsongs maken staat absoluut op zijn lijf geschreven.

Ik ben al ontzettend benieuwd naar zijn debuutalbum. Dit nummer is de eerste single die op het album een plaatsje krijgt. Ik denk dat dit debuutalbum zeker een feestje zal worden met leuke feel-good songs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s