Categorieën
Releases

Milo Meskens is helemaal terug met zijn nieuwe single Fool

Onze wens voor een nieuwe single van Milo Meskens is eindelijk gehoord. Milo Meskens pleziert zijn fans met zijn nieuwe single: Fool. Hiermee bewijst hij nog maar eens dat hij zijn plek in de muziekbusiness verdient.

Terug van weggeweest

Na lang nummers maken voor andere artiesten, besluit Milo Meskens om terug voor zijn eigen muziek te kiezen. De laatste single die hij uitbracht was When I Feel This Way in mei 2020. Een super mooi en fragiel liedje.

Maar nu is hij helemaal terug met het knallende nummer Fool. Een song die boven al zijn andere nummers uitsteekt op verschillende manieren. Milo Meskens is terug van weggeweest.

Een gezonde portie groove

Wanneer je de song beluistert voor de eerste keer, zal je verrast zijn door de stijl van dit nummer. Er zit namelijk meer in dan in de andere liedjes van Milo Meskens: een elektrische gitaar, een drumstel en een zalige beat die voor een gezonde portie groove zorgt. Deze extra elementen maken de song gecompliceerd en zeer interessant. Het is niet meer enkel een gitaartje of een piano die het werk moeten doen.

Ook gebruikt Milo Meskens in het refrein zijn kopstem. Dat is een zeer interessante keuze. De meest voor de hand liggende manier om het refrein te zingen, is met heel veel pit en rauwheid. Milo Meskens doet het anders en maakt hier de interessante keuze om het in kopstem te zingen. Deze keuze past helemaal bij de jazz/rock -achtige vibes. De gitaarsolo op het einde maakt het lied helemaal af.

You won’t be the fool that’s fooling me around. I got better things to do with all of my time.

Fool, Milo Meskens

Volgende keer in het Nederlands?

Ik ben echt super blij dat we eindelijk een nieuwe single van Milo Meskens hebben gekregen. Mijn verwachtingen voor deze single worden enorm overstegen. Er is niks mis met enkel een gitaar, maar het is toch fijn om eens iets nieuws te doen en een beetje te experimenteren.

Voor de volgende single zou ik Milo Meskens graag eens in het Nederlands horen. Voor een duet met Pommelien Thijs in “De week van de Belgische muziek” heeft hij voor de eerste keer in het Nederlands gezongen en dat was echt prachtig. Op Instagram laat hij duidelijk zijn enthousiasme voor het duet merken, dus wie weet?

Heb je het duet met Pommelien Thijs nog niet gezien? Kijk dan hieronder voor de mash-up van Nu Wij Niet Meer Praten en New Beginning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s