Categorieën
Nieuwtjes

Stem België in de Tijdloze

De fans van de Tijdloze staan weer in rep en roer. Het is bijna 31 december en dat betekent dat er een nieuw jaar voor de deur staat met daar bovenop een zalige playlist: de Tijdloze. Dit jaar is het tijd voor een revolutie.

Tijdloos

De Tijdloze is een playlist van StuBru waarin – zoals de naam al zegt – de 100 beste tijdloze nummers staan. Nummers waarvan je zegt: “Dit blijft echt top, maakt niet uit hoe oud het is.” Artiesten zoals Pearl Jam, Fleetwood Mac en Queen hebben hun vaste stekje in de lijst. Dat is ook niet zo raar. Deze nummers zijn gewoon tijdloos.

De Belgische Revolutie

Dit jaar is het tijd voor een verandering. Een verandering die dringend nodig is: er moeten meer Belgen in de Tijdloze verschijnen. Vorig jaar kwamen er welgeteld 5 Belgen voor in de playlist. Dit moet veranderen. België heeft verschillende tijdloze liedjes te bieden en die zijn zeker niet op 1 hand te tellen. Tijd voor de Belgische Revolutie…

Stemmen

Hoe kunnen we deze revolutie laten gebeuren? Door massaal de telefoon te nemen en te stemmen. Je kan nog stemmen tot en met vandaag middernacht. Zeker doen! Wat is de Tijdloze zonder de beste tijdloze Belgen?

Ik heb alvast mijn steentje bijgedragen door mijn favorieten erin te stemmen. Heb je zelf wat inspiratie nodig, kan je altijd naar mijn Spotify playlist kijken voor liedjes die jij zeker de titel ‘Tijdloos’ verschaft.

Voilà, nu heb je geen excuus meer om niet te stemmen. Dus hop naar je telefoon want de klok tikt…

Link om te stemmen: https://stem.stubru.be/detijdloze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s