Categorieën
Mijn mood

Summer sun

Mood: dankbaar

Het is al een week of 2 geleden dat Hooverphonic aankondigde dat Luka Cruysberghs de groep verlaat. Nu de storm een beetje is gaan liggen zou ik graag een momentje nemen om Luka te bedanken.

Luka heeft twee jaar het beste van zichzelf gegeven als zangeres van Hooverphonic. In die 2 jaar is ze ongelofelijk gegroeid als zangeres en performer. Ze maakte van Hooverphonic een nog betere band dan hij al was en ze bracht een frisse, jonge sfeer binnen de band en in de nummers. Ik vind het toch jammer dat ze nu niet meer deel uitmaakt van de groep.

Hooverphonic heeft met Luka geweldige nummers gemaakt zoals Romantic, Looking for stars en Summer sun. Haar stem komt hier supergoed tot zijn recht. Ik ben ook een fan van donkere nummers en de typische sfeer die Hooverphonic met zich meedraagt. Summer sun is mijn persoonlijke favoriet omdat het nummer echt een oorwurm is. Eens je het hebt gehoord, blijft het in je hoofd zitten. De tekst is heel mooi, de melodie past er bij en is creatief… alles is af in dit nummer.

I don’t want anybody else, I want to be alone. Right now it’s raining tears…
Once he was my summer sun

Hooverphonic, Summer sun

Deze song en vele andere songs zijn mede te danken aan Luka. Ze zal altijd herinnerd worden als één van de straffe zangeressen van een fantastische band. Daarom zeg ik:

Luka, merci!

Één reactie op “Summer sun”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s