Categorieën
Nieuwtjes

#ikluisterBelgisch

De Belgische muziek heeft vandaag de dag meer dan ooit onze hulp nodig. StuBru wil de Belgische muziek steunen op allerlei manieren. De hashtag ‘ik luister Belgisch’ is daar één van.

De radiozender vestigt veel aandacht aan de muziek van bij ons. Met onder andere het programma #ikluisterBelgisch en de verschillende hitlijsten serveren ze de luisteraars het beste van ons land op hun muzikaal bordje. Maar dit jaar gaan ze nog een stapje verder. Door de coronacrisis zijn er vele artiesten die moeilijkheden ervaren en daarom is het nodig dat wij (de gote fans) nu de handen uit de mouwen steken en massaal muziek van bij ons gaan luisteren, streamen…

Pinnetje met extra stickers

Hoe kunnen we nog helpen: StuBru is nu begonnen met een kleine actie waar ik alvast aan heb meegedaan: een pinnetje verkopen van #ikluisterBelgisch. De opbrengst zal verdeeld worden onder Live2020 en het Fund Belgian Music. Op die manier willen ze de Belgische muzieksector een hart onder de riem steken. Wees er snel bij want het is Limited edition en op =op. Wil je graag zelf ook een pinnetje, twijfel dan niet en ga naar de link hieronder:

https://shop.stubru.be/StuBru-Pin-ikluisterbelgisch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s