Categorieën
Mijn mood

Heist aan zee

Mood: verlangen naar vakantie

Ik voel de wind al door mijn haren waaien als ik er aan denk. Het zand dat kriebelt tussen de tenen, de meeuwen die krijsen en de hoorntjes met ijs die gegeten worden alsof het groenten waren…

Ik weet niet of anderen dit ook hebben, maar ik zit al met mijn hoofd bij volgende zomer. Ik droom van een vakantie aan het strand in een warm land. Natuurlijk zal het nog even afwachten zijn, met corona, maar de hoop is er alleszins.

Het nummer dat perfect bij deze mood past, is ‘Heist aan zee’ van Bart Peeters. Tijdens het luisteren van dit lied, droom ik helemaal weg en waan ik mezelf op het strand. Het wordt ondersteund door een koor dat voor een prachte harmonie zorgt. Bart beschrijft een dag/vakantie in Heist aan de zee met allemaal herkenbare ervaringen. De manier van verwoorden is iets dat enkel Bart Peeters kan. Een geniale man is hij…

En de meeuwen meeuwden statig, de golven golfden naar het strand. En nonkel Luk zwom regelmatig over en weer naar Engeland

Heist aan zee, Bart Peeters

Ik weet dat we nu allemaal een beetje triest zijn, omdat corona op dit moment ons leven bepaalt. Maar dan denk ik: “Ik moet denken aan ‘wat na corona?’ en de plannen die ik heb” en dan zet ik dit nummer op om bij weg te dromen.

Luister zeker naar dit prachtige pareltje hieronder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s