Categorieën
Releases

Let me hold you

Laat me je vast houden als het even moeilijk gaat. We zouden allemaal zo’n persoon in ons leven moeten hebben die ons ondersteunt in moeilijke tijden. Netsky probeert voor ons die persoon te zijn met zijn nieuwe single.

Netsky kwam gisteren bij StuBru zijn nieuwe album “Second Nature” voorstellen. Er zitten een heleboel goede nummers tussen, maar mijn favoriet is “Let me hold you” dat hij samen brengt met Hybrid Minds.

De song is best droevig voor een Netsky nummer. Het is anders dan dat we van hem gewend zijn. Het begint een beetje dramatisch en het bouwt op naar het refrein waar het openbarst. Maar het is, zoals ik al zei, anders: het barst niet open zoals een typisch Netsky nummer en er zit een droevige ondertoon in, wat het lied erg interessant en uniek maakt. Wat ook super goed werkt in deze song is de mooie, diepe stem van Hybrid Minds. Ze legt enorm veel gevoel in haar woorden waardoor de dramatische sfeer wordt versterkt. Ik houd van dramatische nummers dus mij hoor je zeker niet klagen…

And when weight of the world’s on your shoulders, I will hold ya, I will hold you. When the nights only seem to get colder, I will hold ya, I will hold you.

Netsky: I will hold you

Ik kan me heel goed inleven in de song. Het gaat over iemand die zegt dat hij er altijd zal zijn als het moeilijk gaat. Dat klinkt mij bekend in de oren. Ik wil ook altijd de mensen die ik graag zie helpen waar het kan waardoor ik soms meer aan een ander denk dan aan mezelf.

De rest van het album is ook echt top. De nummers vullen elkaar heel goed aan waardoor het een sterk album is geworden. Maar wat ik er ook super aan vind is de cover. De foto is echt super mooi en lijkt een beetje op een schilderij. Een hele interessante kleurencombinatie en keuze van de scherpte. Dit in de combinatie met de liedjes, maakt het plaatje van het album compleet. Alles klopt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s