Categorieën
Releases

Aftermath

Haal de zakdoekjes maar al boven voor deze topper! De nieuwe single van Portland is er ééntje die bij iedereen een gevoelige snaar raakt. Een mooie afsluiter van een breakup.

Sarah en Jente hebben weer een prachtige song geschreven. Heel fragiel, breekbaar en ook een beetje dramatisch. Het gaat over een relatie die ze op een goede manier afsluiten. Ze weten dat ze beter af zijn zonder elkaar, maar ze zullen mekaar altijd graag blijven zien. Triestig, maar toch ook heel mooi. Wat het lied voor mij vooral zo ontroerend maakt, is de manier hoe ze het zingen. Zoveel gevoel kruipt erin: het verdriet en het gemis komen super goed over in de fragiele stemmen van Jente en Sarah. Hun stemmen kleuren super mooi samen en ze voelen elkaar heel goed aan in manier van zingen. Alles komt hier gewoon samen: de muziek, de stemmen, de tekst en de gevoelens…

I will aways be with you, I will always be there. I will always be yours…

Aftermath, Portland

Het liedje begint heel rustig met enkel Jente die met zijn prachtige stem de eerste twee strofes zingt. Na een tijdje komt Sarah erbij en bij haar solostukje kreeg ik echt een krop in de keel. Zo mooi, zo fragiel en zo breekbaar… Op het einde wordt het dramatischer waneer de muziek spannender wordt. Echt kippenvel kreeg ik ervan!

And it takes time, but I know you will be alright and not stand still. So give me a smile or something real… Promise never to hide and we’ll make the deal…

Aftermath, Portland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s