Categorieën
Nieuwtjes

Geen MIA’s dit jaar…

De koning en koningin van de MIA’s, Niels Destadsbader en Angèle zullen nog een jaartje geduld moeten hebben voordat ze hun titel kunnen verdedigen. Door de Coronacrisis is er namelijk beslist om de MIA’s 2021 jammer genoeg een jaartje uit te stellen.

Dit is echt heel jammer want er zijn een aantal artiesten die echt supergoed bezig zijn en die heel veel kans maakten op een MIA zoals Bazart, Ibe, Hooverphonic… Maar ja… het zal iets voor 2022 zijn.

Maar er is niet alleen maar slecht nieuws. Er is nog een lichtpuntje: StuBru gaat in februari 2021 een soort van alternatief organiseren. “De week van de Belgische muziek”, een hele week lang gaan ze de Belgische artiesten ondersteunen in deze moeilijke tijden. Ik ga hier zeker naar luisteren en ik hoop dat ze op die manier toch een beetje gevierd/opgetrokken worden.

En er is nog goed nieuws: De MIA’s gaan dan wel niet door, maar ze worden NIET afgelast. Ze worden namelijk verplaatst naar 2022. Dit wil dus zeggen dat we in 2022 een dubbele portie krijgen van zowel releases uit 2020 als uit 2021. Dus dubbel zoveel liedjes, een dubbel zo’n grote show en dubbel zoveel amusement.

foto: https://www.showbizzsite.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s