Categorieën
Releases

Denk maar niet aan morgen…

De mannen van Bazart hebben een nieuwe release uitgebracht die door merg en been gaat. Een boodschap die veel mensen kunnen gebruiken…

“Denk maar niet aan morgen” geeft mij aan de ene kant een goed gevoel van hoop. Maar aan de andere kan geeft het nummer me ook een triestig gevoel. De manier hoe Mathieu Terryn het zingt en zijn gevoel erin legt vind ik prachtig. De muziek is mysterieus en het is ook een beetje donker. Het begint best rustig maar met het tweede refrein komen er wat meer effecten bij en dit bouwt op tot het einde waardoor ik er helemaal word ingetrokken. Dit lied klopt voor mij gewoon helemaal omdat alles zo mooi samenkomt: de breekbaarheid van Mathieu, de dramatische effecten, de background vocals van Simon Nuyten, de mysterieuze sfeer… Typisch Bazart!

Denk maar niet aan morgen, elk eind een nieuw begin. Als we weten wat er komt wat heeft het dan nog voor zin?

Bazart: “Denk maar niet aan morgen”

Het liedje is ook heel toepasselijk in deze tijden waar alles onzeker is en we niet goed weten wat er zal komen. We moeten geduld hebben en niet teveel denken aan morgen. Met dit liedje kan ik er weer volledig tegenaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s